Τι είναι το δωροκουπόνι (Voucher) Aluminco & τι κερδίζω;

To κουπόνι (Voucher) είναι μια επιβράβευση προς αυτούς που κoινοποιούν τα αποτελέσματα του quiz κερδίζοντας σαν δώρο το υπερανθεκτικό χρώμα της Aluminco σε περίπτωση αντικατάστασης/αλλαγής κουφωμάτων, για τον αντίστοιχο τύπου αλουμινίου που τους προτείνεται.

 

Πώς λειτουργεί;

Ο ενδιαφερόμενος κάτοχος του κουπονιού επικοινωνεί με τον επιλεγμένο συνεργάτη κατασκευαστή κουφωμάτων αλουμινίου της Aluminco και προγραμματίζεται ραντεβού. Στη συνέχεια, διενεργείται επιμέτρηση του χώρου από τον συνεργάτη της Aluminco και διαμορφώνεται η προσφορά προς τον πελάτη. Σε περίπτωση συμφωνίας ο συνεργάτης σημειώνει το υπερανθεκτικό χρώμα που επιλέγει ο πελάτης ως δώρο.

 

Πώς και πότε εξαργυρώνω το δωροκουπόνι μου;

Το κουπόνι εξαργυρώνεται ύστερα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εφόσον ολοκληρωθεί με επιτυχία η ταυτοποίηση στοιχείων του πελάτη, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα βήματα.

 

Ποιο το όφελος να πάω σε υπερανθεκτικό χρώμα;

· Τουλάχιστον 3 φορές περισσότερη αντοχή από τα χρώματα απλής ανθεκτικότητας

· Αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά κούφωμα. Όμορφο φινίρισμα

· Χρώματα που δεν ξεθωριάζουν γρήγορα

· Ευρεία γκάμα γνώριμων αποχρώσεων

· Βελτιωμένη αντοχή στις γρατζουνιές

· Φιλικά προς το περιβάλλον, απαλλαγμένα από διαλύτες, βαρέα μέταλλα, και λοιπές τοξικές πρώτε ύλες

 

Ποιο είναι το χρηματικό όφελος της αναβάθμισης σε υπερανθεκτικό χρώμα;

Σε κατοικία με 10 κουφώματα, συμβατικών διαστάσεων και διατομών, το όφελος του υπερανθεκτικού χρώματος είναι έως 400 ευρώ.

 

Μέχρι πότε μπορώ να αξιοποιήσω το κουπόνι;

Η διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει εξαργύρωση του κουπονιού, είναι από 20 Ιουνίου 2021 έως και 31 Δεκεμβρίου 2021. Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2021 δεν είναι δυνατή η χρήση του κουπονιού.

 

Μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι από οποιοδήποτε συνεργάτη της Aluminco εκτός αυτών που αναφέρονται στην λίστα;

Ο κάτοχος του κουπονιού θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη κατασκευαστή της Aluminco μέσα από την λίστα συνεργατών που ρητά αναφέρονται στο ενημερωτικό δελτίο.

 

 

 

 

 

 

 

TAKE
THE
QUIZ!