Ο Οικονομολόγος

Το όνομά του το λέει ξεκάθαρα! 

Ο Οικονομολόγος ξέρει ακριβώς πώς μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα από την αντικατάσταση/αναβάθμιση των κουφωμάτων σου, χωρίς να χάσεις καθόλου σε λειτουργικότητα και αισθητική!

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσεις ότι είναι τσιγγούνης γιατί δεν είναι. Θέλει για σένα το καλύτερο, χωρίς να δέχεται τη σπατάλη.

Για αυτό και έχει κάνει την έρευνά του, έχει συγκεντρώσει και μελετήσει ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, έχει κάνει τις συγκρίσεις του και σου τα παραθέτει όλα με νούμερα και αποδείξεις για να σε βοηθήσει να πάρεις την απόφαση που θα σου εξασφαλίσει την επιθυμητή ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση των κουφωμάτων σου, χωρίς να πονέσει την…τσέπη σου!

Ο Ψαγμένος

Το έχει ψάξει το θέμα γι’ αυτό ξέρει πολλά. Και γι’ αυτό τον εμπιστευόμαστε!

Ο Ψαγμένος δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο και μπορεί να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις σε όλα όσα αφορούν στα κουφώματα αλουμινίου. Από την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, μέχρι την ηχομόνωση, την πυραντοχή και την άνεση!

Είναι ο expert στα κουφώματα, στον οποίο καταφεύγεις αν θέλεις να γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια, χαρακτηριστικό, πλεονέκτημα ή μειονέκτημα κάθε συστήματος αλουμινίου και ακούγοντας τις δικές σου συγκεκριμένες ανάγκες και τα θέλω σου ξέρει με βεβαιότητα ποια επιλογή είναι η ιδανική για σένα.

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που συνυπολογίζουν κάθε μικρό και μεγάλο παράγοντα πριν καταλήξουν σε κάποια σημαντική απόφαση αλλά για τα κουφώματα δεν γνωρίζεις και τόσα πολλά, ο Ψαγμένος είναι ο άνθρωπός σου και θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Η Κλασάτη

Μια κυρία στην παρέα είναι πάντοτε απαραίτητη! Το ίδιο απαραίτητη είναι και η αισθητική, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει ιδανικά κάθε σημαντικό κατασκευαστικό εγχείρημα! Άκου τι έχει να σου πει η Κλασάτη μας σχετικά. Η αισθητική κυλάει στο αίμα της…

Και όχι μόνο η αισθητική. Η δημιουργικότητα, η έμπνευση,  το πρωτοποριακό design, όλα όσα συνθέτουν ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στον χώρο των κατασκευών και δη στα συστήματα αλουμινίου.

Η κλασάτη θα σου μιλήσει για επιστήμη των χρωμάτων, θα μοιραστεί μαζί σου τις νέες τάσεις της διάφανης αρχιτεκτονικής, με minimal διατομές και επιδαπέδιες ή ενδοδαπέδιες τοποθετήσεις των κουφωμάτων, που κάνουν το πλαίσιο αλουμινίου να φαντάζει…αόρατο, ενώ ταυτόχρονα θα σε δελεάσει με τα μυστικά της για απεριόριστη θέα, αβίαστη ροή του φυσικού φωτός και αίσθηση ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.

Η αισθητική αξία μιας κατασκευής καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου και το χρώμα. Συνεπώς, αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αντικατάσταση κουφωμάτων, είναι σίγουρο ότι δεν θα επιδιώξεις μόνο τη μέγιστη ασφάλεια, εξοικονόμηση και λειτουργικότητα, αλλά θα θελήσεις να αξιοποιήσεις αυτή την αλλαγή για να αναβαθμίσεις και αισθητικά τον χώρο σου.

Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος ιδανικότερος από την Κλασάτη μας για να σε βοηθήσει να το πετύχεις; Στο εγγυόμαστε πως όχι! 

Ο Μάστορας

Βρήκες τον… μάστορά σου!

Γιατί, δεν αρκεί μόνο να επιλέξεις τα ποιοτικότερα κουφώματα αλουμινίων. Χρειάζεται επίσης να γνωρίσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στην πράξη και να ακούσεις τις σωστές συμβουλές για την άψογη τοποθέτηση και συντήρησή τους.

Είναι γεγονός πως ακόμα και το κορυφαίο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευαστικό προϊόν να αποκτήσεις, δεν θα μπορέσεις να επωφεληθείς ποτέ του εύρους των δυνατοτήτων του, αν δεν γνωρίζεις πώς να χειριστείς σωστά τη λειτουργία και τη συντήρησή του.

Θα μας πεις βέβαια – και δικαιολογημένα- ότι πώς μπορείς να γνωρίζεις εσύ όλα αυτά τα πράγματα και ειδικά όταν μιλάμε για συστήματα αλουμινίου; Σου έχουμε νέα: Δεν μπορείς και δεν χρειάζεται να τα γνωρίζεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμβουλευτείς τον Μάστορα των Exoikonomistas. Και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο…

TAKE
THE
QUIZ!